SON DAKİKA
hava 16°
reklam
Google News

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin 2024 Yerel Seçimlerinda Tekrar Aday

Son Güncelleme :

01 Eylül 2023 - 11:03

reklam
Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin 2024 Yerel Seçimlerinda Tekrar Aday
reklam

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin 2024 Yerel Seçimlerinda Tekrar Aday

Başkan Bilgin’e bir gazetecinin “önümüzdeki seçimlerde tekrar aday mısınız?” Sorusuna Bilgin “2024 yerel seçimlerinden sonra da Belediye Başkanı olarak Sivas’a hizmet etmek istiyorum” dedi.

blank

Bilgin sorulan soruya “Ben vekil olarak, baro başkanı olarak görevler yaptım. 7 yıl vekillik yaptım, daha sonra bakan yardımcısı oldum. Bakan yardımcılığımızın 5. ayında Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle belediye başkan adayı olduk. 4,5 yıldır görev yapıyoruz. Bizim siyaset anlayışımızda makamlar gelip geçicidir. Aslolan görev yaptığımız sürede, bir sonraki dönemin alt yapısını oluşturma anlayışında olmak değil memleketimize hizmet etmektir.
Kararını milletimiz verecek, İnşallah 2024 seçimlerinde de genel merkezimizinde uygun görmesi ile Sivas’ta Belediye Başkanlığında yola devam etmek istiyoruz. Milletimize hizmet etme gayretindeyiz” dedi

Sivas Haber

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.