SON DAKİKA
hava 13°
reklam
Google News

“Suyu bağladığınız gün meydanda bir konser verin!”

Son Güncelleme :

20 Aralık 2022 - 18:50

reklam
“Suyu bağladığınız gün meydanda bir konser verin!”
reklam

BBP Sivas Merkez İlçe Başkanı Fikri Pınarlı su sorunu ile ilgili açıklama yaptı.

“Suyu bağladığınız gün meydanda bir konser verin!”

BBP Sivas Merkez İlçe Başkanı Fikri Pınarlı açıklamasında :”Sivas Belediyesi olarak bu güne kadar adı sanı duyulmamış sanatçılara milyonlar harcadınız ,yüzlerce insanı uçaklara bindirip İstanbul’a tiyatro izlemeye götürdünüz pandemi de bile maskenin zorunlu olduğu günlerde eksi on derecelerde konserlerden vazgeçmediniz.

Buralara harcadığınız paraları Sivas’ın alt yapısını yenilemeye harcasaydınız bugün suyumuzun yaklaşık % 40’ı çürük alt yapı dolayısıyla patlayan borulardan ziyan olmaz bugün Sivas halkı bu susuzluğa mahkum edilmezdi.

Üstelik verdiginiz tarih de şu an bir hafta gecikti hızlı tren gibi bu tarihi kaç defa erteleyeceğiniz de ayrıca merak konusudur.

Bu günlerde konserlere ara verdiniz sanırım suyun bağlanacağı günü bekliyorsunuz.

Sivas Belediyesine çağrımızdır suyu bağladığınız gün meydanda bir konser verin ama milyonlar harcamanıza gerek yok size su konusunda Türkü yakan bu mütevazi aşığımız sahne alsın sonuçta kendisi sizi Dünya’ya tanıttı.

Bu konsere bizlerde katılacağız söz veriyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Sivas Haber

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.