SON DAKİKA
hava 13°
reklam
Google News

10. Sivas Kitap Günleri Sona Erdi!

Son Güncelleme :

02 Eylül 2023 - 12:16

reklam
10. Sivas Kitap Günleri Sona Erdi!
reklam

Sivas Valiliği himayelerinde, Sivas Belediyesi ve Kültür AŞ’nin katkılarıyla; 4 Eylül Sivas Kongresi’nin 104. yıl dönümü etkinlikleri ve UNESCO Âşık Veysel Yılı anısına düzenlenen 10. Sivas Kitap Günleri, ödün töreni ile son buldu.

10. Sivas Kitap Günleri Sona Erdi!

blank

Buruciye Medresesi’nde Sivaslı yazarlar için düzenlenen ödül törenine Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, il protokolü, şair ve yazarlar ile çok sayıda Sivaslı katıldı.

Katılımcılara hitap eden Vali Dr. Yılmaz Şimşek,

“Tarih ve kültür şehri Sivas’ta kitap fuarının düzenlemesine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bu anlamlı etkinlikte, çok sayıda yayınevi ve yazarımızı okuyucularımızla buluşturduk.” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Dr. Yılmaz Şimşek ve il protokolü tarafından Sivaslı 100 şair ve yazara plaketleri takdim edildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.