SON DAKİKA
hava 19°
reklam
Google News

İstanbullular Adana Kebaba doydu

Son Güncelleme :

08 Ocak 2024 - 14:09

reklam
İstanbullular Adana Kebaba doydu
reklam

İstanbul’da düzenlenen Adana Tanıtım Günlerine Adanalı kebapçı Yaşar Aydın damga vurdu. İstanbullu binlerce vatandaş kebaba doydu.

İstanbullular Adana Kebaba doydu

Adana Valiliği ile Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği Adana Kültür ve Lezzet Buluşmaları 4-7 Ocak tarihleri arasında İstanbul Yenikapı fuar alanında gerçekleştirildi.
34 metrelik kebap yaptı

blank

Adanalı kebapçı Yaşar Aydın’da ekibiyle birlikte festivalin açılışında 34 metrelik Adana Kebabı yaptı.Binlerce İstanbullu kebaba doyduFestival boyunca İstanbullu binlerce vatandaş Adanalı kebapçı Yaşar Aydın’ın standının önünde kuyruk oluşturdu. Tonlarca et satan Aydın, İstanbulluları kebaba doyurdu.

İhlas Haber Ajansı’na konuşan Yaşar Aydın, “Adana tanıtım günlerine ilgi olacağını bekliyorduk ancak bu kadar tahmin etmemiştim. Çok güzel bir yoğunluk oldu. İnsanlar dakikalarca kebap kuyruğunda bekledi. Gerçek Adana kebabını tattılar. İstanbulluların kebap özlemi bir nebze de olsa azaldı. Herkesi gerçek Adana Kebabı yemek için ilimize bekliyoruz” dedi.iha

Sivas haber

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.