SON DAKİKA
hava 20°
reklam
Google News

Sivas’ta Adem Yavuz ve 40 şehidimiz için anma programı

Son Güncelleme :

04 Eylül 2023 - 17:36

reklam
Sivas’ta Adem Yavuz ve 40 şehidimiz için anma programı
reklam

Sivas’ın Hafik ilçesi Çınarlı köyünde anma etkinliği gerçekleştirildi. TBMM AK Parti Grup Başkanı Av. Abdullah Güler başta olmak üzere, Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Milletvekili Rukiye Toy ve  İş insanı Mustafa Sinan Sungur‘unda katıldığı anma etkinliğinde göz yaşları sel oldu…

Sivas’ta Adem Yavuz ve 40 şehidimiz için anma programı

blank

1915-1916 yılları arasında Ermeni asıllı hain bir doktorun iğne ile zehir enjekte ederek şehit ettiği 40 askerimiz ve Kıbrıs Barış Harekatı’nda gazeteci olarak görev yaparken şehit olan Sivaslı Adem Yavuz Çınarlı’da dualarla anıldı.

blank

Protokolün yanı sıra Hafik Çınarlı’dan sakinlerinde katıldığı etkinliğin bu yıl ikincisi düzenlendi.

blank

Şehit Gazeteci Adem Yavuz ve Merzifon Taburu Şehitlerini anma programında şehitler için Kur’an-ı Kerîm okunarak dua edilirken, ardından Gazeteci Adem Yavuz’un yaşamını konu alan gazeteciler Kemal Doğan ve Şeref Gülmez tarafından hazırlanan belgesel katılımcılara izletildi.

blank

Sivas Haber

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.