SON DAKİKA
hava 17°
reklam
Google News

Para yüzme-Deaf yüzme bölge şampiyonası Sivas’ta yapıldı

Son Güncelleme :

04 Nisan 2024 - 16:55

reklam
Para yüzme-Deaf yüzme bölge şampiyonası Sivas’ta yapıldı
reklam

Sivas’ta 17 ilden 86 sporcunun katılımı ile “Para yüzme-Deaf yüzme bölge şampiyonası 2. vize” yarışmaları düzenlendi. Yarışmada sporcuların performansları ise beğeni topladı.

Para yüzme-Deaf yüzme bölge şampiyonası Sivas’ta yapıldı

blank

Türkiye Yüzme Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan “Para yüzme-Deaf yüzme bölge şampiyonası 2. vize” yarışmaları Sivas’ta gerçekleştirildi. 4 Eylül Spor Vadisi Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen heyecan dolu yarışmalara 17 ilden 56 erkek, 30 kadın sporcu katılım sağladı. Sporcuların performansları ise izleyenlerin beğenisini kazandı.

Heyecan dolu yarışlarda derece alan sporculara, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ile şube müdürlerinden Aytaç Keklik tarafından madalya takdim edildi. Ödül töreninde konuşan Tunç, “Tüm sporcularımıza başarılar dileriz. Sivas’ımız önemli bir yarışmaya ev sahipliği yaptı” dedi.

Vize yarışlarında barajı geçen sporcular ise 29-31 Temmuz’da Trabzon’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.İha

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.