SON DAKİKA
hava 18°
reklam
Google News

Akıncılar ve İmranlı ilçeleri bu kış doğal gazla ısınacak

Son Güncelleme :

29 Eylül 2023 - 12:08

reklam
Akıncılar ve İmranlı ilçeleri bu kış doğal gazla ısınacak
reklam

Aksa Doğalgaz, 2004 yılında hizmet vermeye başladığı Sivas’ta yatırım çalışmalarına devam ediyor. 45 milyon TL tutarındaki yatırımla Akıncılar ve İmranlı ilçelerinin bu kış doğal gaz konforuyla ısınacağını belirten Aksa Sivas Doğalgaz Şirket Müdürü Resul Korkmaz, “Altyapı çalışmalarımızın tamamlanmasıyla yıl sonunda şebeke uzunluğumuzu 2.210 kilometreye çıkararak toplamda 4.500 konutun daha doğal gaza erişimini sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Akıncılar ve İmranlı ilçeleri bu kış doğal gazla ısınacak

40 bin kilometreyi bulan şebeke uzunluğuyla 5 milyona yakın abonesine çevreci, ekonomik ve konforlu enerji doğal gazı güvenle ulaştıran Aksa Doğalgaz, lisans bölgeleri arasında yer alan Sivas’ta doğal gazı yaygınlaştırarak daha fazla vatandaşa ulaştırmak için yoğun altyapı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Hayata geçirdiği yatırımlarla birlikte abonelerini konforlu enerji doğal gazla buluşturan Aksa Sivas Doğalgaz, kış aylarında kentte kömür kullanımına bağlı yaşanan hava kirliliğinin de önüne geçiyor.

Sivas’ta doğal gaz yaygınlaşıyor

Aksa Sivas Doğalgaz Şirket Müdürü Resul Korkmaz, “Sivas merkezimiz dahil Altınyayla, Divriği, Gemerek, Gürün, Hafik, Kangal, Suşehri, Şarkışla, Ulaş, Yıldızeli ve Zara ilçelerimizde genişleme çalışmalarımız aralıksız sürüyor. 2022 Aralık ayı itibarıyla lisans alanımıza dahil olan ilçelerimiz Akıncılar ve İmranlı ise yapacağımız 45 milyon TL’lik yatırımla bu kış ilk kez doğal gaz konforuyla buluşacak. Altyapı çalışmalarımızın tamamlanmasıyla yıl sonunda şebeke uzunluğumuzu 2.210 kilometreye çıkararak toplamda 4.500 konutun daha doğal gaza erişimini sağlamayı hedefliyoruz. İlimizde bugüne dek 219 bin 339 abonemiz dönüşümlerini gerçekleştirdi, doğal gazı kullanıyor” dedi.

Her ay 25 metreküp doğal gaz bedelsiz

Bölge halkının ihtiyaçlarını karşılayarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı ve hizmet kalitesinde sürekli gelişim sağlamayı temel öncelikleri arasında gördüklerini ifade eden Korkmaz, “1 Mayıs 2023’te Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi kapsamında 2024 Mayıs ayına kadar tüketilecek aylık 25 metreküp doğal gazın devlet tarafından karşılanacağı açıklanmıştı. Bu önemli fırsat, sıcak su ve mutfak tüketimine karşılık gelen harcamanın neredeyse bedelsiz olduğu anlamına geliyor. Doğal gaz aboneliği hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlarımız ofislerimizi ziyaret ederek işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilir. Kış aylarında artan talep yoğunluğundan etkilenmemeleri için vatandaşlarımıza abonelik işlemlerini erkenden yaptırmalarını tavsiye ediyoruz. Yeni abone olacak vatandaşlarımız için bağlantı bedeline 4 taksit kampanyamız eylül ayının sonuna kadar devam edecek” diye konuştu.

Aksa Doğalgaz Hakkında

Faaliyet alanında yer alan 27 il, 260 ilçe ve beldede yaklaşık 16,6 milyon nüfusa, 6,2 milyon potansiyel aboneye hizmet veren Aksa Doğalgaz, Türkiye’nin en büyük özel doğal gaz dağıtım şirketi konumunda bulunmaktadır. Yatırımlarını “Şehirler Doğal Gazla Nefes Alıyor” sloganıyla Türkiye’nin her yerine hızla ulaştırmayı amaçlayan Aksa Doğalgaz, genişleyen dağıtım bölgelerine yönelik yatırımlarıyla ülke ekonomisine katkıda bulunmayı sürdürmektedir. Büyük Sivas Haber

Sivas Haber 58

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.