SON DAKİKA
hava 12°
reklam
Google News

Gürün Belediyesi işçi maaş zamları açıklandı

Son Güncelleme :

16 Şubat 2024 - 14:22

reklam
Gürün Belediyesi işçi maaş zamları açıklandı
reklam

Gürün Belediyesi, kamu işçisi maaşlarına yüzde 60 şirket işçilerine ise yüzde 80 oranında zam yaptı.

Gürün Belediyesi işçi maaş zamları açıklandı

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen programda belediye işçileri ile bir araya geldi.
Burada, Gürün Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında imzalanan toplu sözleşmeyle değinen Çiftçi, belediyede çalışan kamu işçilerinin maaşlarına yüzde 60, şirket bünyesinde çalışan işçilerin maaşlarına ise yüzde 80 oranında zam yaptıklarını duyurdu.
Çiftçi burada yaptığı açıklamada, “Çalışma arkadaşlarımızı hep kendi ailemiz gibi gördük ve onların mutlu olduğu bir ortam oluşturmayı hedefledik. Görev süremiz boyunca personelimizin maaş ve sosyal haklardan en üst düzeyde faydalanmaları için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Personelimizi enflasyona ezdirmeden en iyi şartlarda yaşamaları için Belediye İş Sendikasıyla imzaladığımız toplu sözleşme gereğince kamu işçilerimize yüzde 60, şirket işçilerimize de yüzde 80 oranında zamma imza attık. Personelimize hayırlı olsun.” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.