SON DAKİKA
hava
reklam
Google News

CHP Sivas İl Başkanı Haydar ÖZTÜRK  30 Ağustos Zafer Bayramı Basın Açıklaması

Son Güncelleme :

30 Ağustos 2023 - 16:34

reklam
CHP Sivas İl Başkanı Haydar ÖZTÜRK  30 Ağustos Zafer Bayramı Basın Açıklaması
reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Sivas İl Başkanı Haydar Öztürk 30 Ağustos Zafer Bayramı hakkında basın açıklaması düzenledi.

CHP Sivas İl Başkanı Haydar ÖZTÜRK  30 Ağustos Zafer Bayramı Basın Açıklaması

Öztürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Milletimiz her türlü yokluğa, imkansızlığa ve zorluğa rağmen özgürlük mücadelesinden asla vazgeçmemiştir. Başkomutanımız Mustafa Kemal ATATÜRK liderliğinde vatanına ve bayrağına gözünü kırpmadan sahip çıkmıştır.

30 Ağustos zaferi, Türk milletinin birlik ve beraberliğine yönelik her türlü baskı ve saldırı karşısında bir umut olarak kenetlenerek hiçbir gücün, hangi nedenle olursa olsun ülkemizin bölünmez bütünlüğünün, birliğinin ve bağımsızlığının yok edilmesine fırsat vermeyeceğinin simgesi ve sonsuz yanan feneri olmuştur.

Bu zafer o kadar büyük ve yücedir ki yüz yıllardır ev sahipliği yaptığı Anadolu’nun Türklere ait olduğunu biz kez daha kanıtlamıştır. 26 Ağustos 1922 tarihinde başlatılan Başkomutanlık Meydan Muhaberesi’ni 30 Ağustos tarihinde zafer ile sonuçlanmıştır.

Türk milletinin sonsuz vatan sevgisi bu topraklarda yüzyıllar boyu hiçbir terör örgütüne geçit vermemiştir ve biz Cumhuriyet Halk Partililer yaşadığımız sürece al bayrağı hiçbir gücün indirmesine fırsat vermeyeceğiz.
Bu vatan için mücadele eden başta Mustafa Kemal ATATÜRK ve bugüne kadar canlarını feda eden en yüce makama şehadet mertebesine erişen tüm ecdadımızı saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.”

Sivas Haber

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.