SON DAKİKA
hava 21°
reklam
Google News

Ömrü havada geçiyor

Son Güncelleme :

22 Nisan 2024 - 17:07

reklam
Ömrü havada geçiyor
reklam

Sivas’ta hayvan sever bir vatandaş, ömrünü havada geçiren ebabil kuşunu yerde yaralı halde görünce hemen yardımına koştu.

Ömrü havada geçiyor

Kocaali’de ikamet eden ve Sivas’a ailesini ziyarete gelen Mustafa Kıras, annesiyle birlikte eve girecekken kapılarının önünde uçamayacak durumda yaralı bir kuş buldu. Bulduğu kuşun ebabil kuşu olduğunu öğrenen Kıras, kuşun tedavisinin yapılması için Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne haber verdi.
Akşam saatlerinde annesiyle birlikte eve girerken kapının önünde yaralı şekilde gördüklerini belirten Kıras, “Yaralıydı aldık ve eve getirdik. Biraz araştırdık ve ebabil kuşu olduğunu öğrendik. Bir gece bizimle kaldı. Bugün yetkililere bildirdik. Yaralı olduğunu söyledik. Birazdan gelip alacaklar. Tedavisi yapıldıktan sonra muhtemelen doğaya geri bırakılacak” dedi.

SİVAS HABER 58

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.