SON DAKİKA
hava 21°
reklam
Google News

PTT ‘SOSYALFEST’ için pul hazırlayacak

Son Güncelleme :

26 Nisan 2024 - 16:04

reklam
PTT ‘SOSYALFEST’ için pul hazırlayacak
reklam

Karabük PTT, Karabük Üniversitesi tarafından organize edilen Türkiye’nin Sosyal Bilimler Festivali “SOSYALFEST” için pul hazırlayacak.

PTT ‘SOSYALFEST’ için pul hazırlayacak

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın Karabük PTT Başmüdürü Ahmet Karagöz ile yaptığı görüşmeye göre Karabük PTT, Karabük Üniversitesi tarafından organize edilen Türkiye’nin Sosyal Bilimler Festivali için pul hazırlayacak.
Rektör Kırışık ile Başmüdür Karagöz, Müdür Ali Bakır, İşletme Müdürlüğü, Pazarlama Satış Sorumlusu Furkan Küçük ile İdari ve Mali Birimler Müdürü Nevzat Yılmaz’ı Rektörlük makamında misafir etti. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan görüşmede, Karabük PTT tarafından Karabük Üniversitesi tarafından organize edilen Sosyal Bilimler Festivali “SOSYALFEST” için hazırlanacak pul ile ilgili detaylar görüşüldü.
Ayrıca ziyarette, Rektör Kırışık ve Karagöz, iki kurum arasında yapılacak iş birliklerine ilişkin görüşlerini paylaştı.

SİVAS HABER 58

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.