SON DAKİKA
hava 21°
reklam
Google News

Sivas’lı İYİ Parti Vekil Aday Adayın’dan rektör Alim Yıldız’a Ziyaret!

Son Güncelleme :

11 Ocak 2023 - 9:03

reklam
Sivas’lı İYİ Parti Vekil Aday Adayın’dan rektör Alim Yıldız’a Ziyaret!
reklam

Sivas İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Hikmet kuzu ve beraberindeki heyet Cumhuriyet Üniversitesi rektörü Alim Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Sivas’lı İYİ Parti Vekil Aday Adayı’ndan rektör Alim Yıldız’a Ziyaret!

Rektör Alim Yıldız’a misafirperverliği ve Cumhuriyet Üniversitesine verdiği önem için Vekil Adayı Hikmet Kuzu ve beraberindeki heyet teşekkür etti .
Vekil Adayı Hikmet kuzu yaptıkları tüm ziyaretlerde olduğu gibi Rektör Sayın Alim Yıldız beyede “çıktığımız yolda Sivas’lı olan ve Sivas’ta yaşayan bir vekil adayı olarak yola çıkıyoruz bu süreçte tüm kurumlar ,sendikalar ,dernekler dahil adım atılmadık yer bırakmayacağız toplum nezdinde nasıl bir vekil görmek istiyorlar sormaya devam edeceğiz ” diye sorduklarını ve notlarını aldıklarını belirtti .

Sivas Haber

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.