SON DAKİKA
hava 18°
reklam
Google News

Sivas’ta çıkan yangında karı koca hayatını kaybetti (2)

Son Güncelleme :

27 Eylül 2023 - 14:25

reklam
Sivas’ta çıkan yangında karı koca hayatını kaybetti (2)
reklam

Sivas’ın Divriği ilçesinde, marmelat hazırlamak için evin önünde yakılan ateş nedeniyle mutfak tüpü patlayınca yangın çıktı. Alevlerin evi sardığı yangında yaşlı çift hayatını kaybetti.

Sivas’ta çıkan yangında karı koca hayatını kaybetti (2)

blank

Edinilen bilgiye göre yangın, gece 23.30 sıralarında Divriği’nin Yuva köyünde çıktı. Köy sakinlerinin iddiasına göre, bir gün önce Ahmet Gözübüyük ve eşi Çiçek Gözübüyük araziden kuşburnu topladı. Kışlık marmelat hazırlamak için evin önünde kazanı yakan Çiçek Gözübüyük, ateşi söndürmeyi unuttu. Gece yarısına doğru alevlenen ateş orada bulunan mutfak tüpünün patlamasına sebep oldu.İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin incelemesinin sürdüğü öğrenilirken, hayatını kaybeden çiftin cenazelerinin akşam saatlerinde düzenlenecek cenaze töreninden sonra Yuva köyünde toprağa verileceği öğrenildi.İha

Sivas Haber

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.