SON DAKİKA
hava 24°
reklam
Google News

Son dakika! Sivas Valiliği uyardı! Dikkat!

Son Güncelleme :

02 Şubat 2023 - 17:59

reklam
Son dakika! Sivas Valiliği uyardı! Dikkat!
reklam

Sivas Valiliği sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Son dakika! Sivas Valiliği uyardı! Dikkat!

Kayseri, Nevşehir, Kırşehir, Sivas ve Yozgat’ta hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Sivas Valiliği’nden  yapılan açıklamada ise; “Bugün (02.02.2023) gece saatlerinden itibaren bölgemizin soğuk havanın etkisi altına girmesi beklenmektedir. Hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalacağı, Cuma günü sabah saatlerinden bölge genelinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte sis ve pus hadiseleri görüleceği tahmin ediliyor.

03.02.2023 Cuma günü gece saatlerinde başlayacak kar yağışının bölge genelinde önümüzdeki hafta boyunca etkili olması bekleniyor” denildi.

Açıklamada ayrıca; “Vatandaşlarımızın buzlanma, don, tipi, çığ tehlikesi, görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar gibi oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olması ve gerekli tedbirlerin alınması, can ve mal güvenliği açısından önem arz etmektedir.” ifadelerine yer verildi.

blank

Sivas Haber

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.