SON DAKİKA
hava 16°
reklam
Google News

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şakir Öner Öztürk Oldu

Son Güncelleme :

31 Ağustos 2023 - 17:58

reklam
Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şakir Öner Öztürk Oldu
reklam

Geçtiğimiz günlerde göreve atanacağını duyurduğumuz Şakir Öner Öztürk resmi olarak Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine başladı.

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şakir Öner Öztürk Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan Kaymakamlar kararnamesi ile Gümüşhane Kelkit Kaymakamlığına atanan Genel Sekreter Kadir Algın’dan boşalan koltuğa Sivas’ta Vali Yardımcısı olarak görev yapan Şakir Öner Öztürk atandı.

Bugün itibariyle göreve başlayan Genel Sekreter Öner, birim müdürleri tarafından Özel İdare de karşılandı.

blank

Yeni görevinin Sivas’a hayırlar getirmesini dileyen Genel Sekreter Şakir Öner Öztürk “Sivas Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek’in himayelerinde inşallah hep beraber başarılı ve güzel işlere imza atacağız. Görevi devraldığım Genel Sekreterimiz Kadir Algın’a hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyor ve yeni görev yerinde başarılar diliyorum. İl Genel Meclisimiz ile uyum içerisinde çalışarak 2023 yılı yatırımlarını hız kesmeden devam ettireceğiz. Şahsımı bu göreve layık gören büyüklerimize teşekkür ediyorum. Yeni görevimiz hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Sivas Haber

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.